Workshops glas in lood

Workshops

Glas in lood cursus voor beginners (8 lessen)

Glas in lood cursus voor beginners (8 lessen)

Een rijk gevulde glas in lood cursus met ruimte voor eigen ontwikkeling. Na afronding neemt u, een zelfvervaardigde raamhanger van 26 bij 42 cm van glas in lood mee naar huis.

Lees meer
€ 220,-
Glas in Lood Kikker

Glas in lood workshop in 1 dag!

In deze workshop leer ik u de basisvaardigheden van het vervaardigen van glas-in-lood. U leert het glas snijden, in lood zetten, solderen en kitten. 

Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een door uzelf vervaardigde raamhanger van 30 x 30 cm. De kosten voor deze workshop bedragen € 80,00 en dit is inclusief materiaal, gebruik van gereedschappen en koffie of thee en lunch. We beginnen om 9.30 uur en eindigen om 16.30 of, indien nodig, later. 

Lees meer
€ 95,-
Glas in lood workshop voor beginners

Glas in lood vervolg lessen

Voor cursisten die na  het volgen van de ééndaagse workshop of cursus gegrepen zijn door deze ambacht bieden wij het zogenoemde ‘open atelier’ aan. Dit houdt in dat we in overleg met u kijken naar geschikte momenten om bij ons in het atelier aan te schuiven om vervolgens op uw eigen tempo verder te werken aan het ontwerpen en creëren van nieuwe glaswerken...

Lees meer
€ 20,-
Glas in Lood druppel

Workshop glas in rand-lood

Nieuwsgierig naar uw eigen creativiteit? Kom dan meedoen en ga dit ontdekken bij deze workshop glas in rand-lood.

Lees meer
€ 49,95
Tiffany cursus voor beginners

Tiffany cursus voor beginners (8 lessen)

Deze cursus Tiffany leer je ontwerpen maken met kleine stukjes glas. Tiffany ontwerpen zijn vaak iets sierlijker en minder robuust dan bij glas-in-loodramen...

Lees meer
€ 220,-
Tiffany cursus voor beginners

Mini workshop Tiffany

In deze mini workshop leer je een waxine-lichthouder te  maken die is afgestemd op de ongeoefende hand. Ervaring is geen vereiste. Je leert een leuk ambacht en gaat gegarandeerd met een mooi werkstukje naar huis.

Lees meer
€ 35,-
Hotpot

Hotpot

Altijd al je eigen gemaakte sieraad willen maken? volg dan onze leuke instap workshop Hotpot! Wij leren u om op een eenvoudige manier glasfusing toe te passen.

Lees meer
Vanaf€ 35,-
Workshop Glasmozaïek bij Glasatelier Bonder in Groningen

Workshop voor partijen

Dus heeft u binnenkort een familiedag, vrijgezellenfeestje, vriend/vriendinnendag of bedrijfsuitje, dan is een workshop volgen in ons atelier wellicht iets voor u?

Lees meer
Workshop Glasmozaïek bij Glasatelier Bonder in Groningen

Workshop glasmozaïek

In september starten we met een workshop glasmozaīeken, verdere details volgen tzt.

Lees meer