Over Glasatelier Bonder

Glasatelier Bonder voor al uw glas in lood zaken

Bij Glasatelier Bonder in Groningen zijn de mogelijkheden ongekend! U kunt bij ons glasatelier terecht voor diverse glas in lood workshops en cursussen en natuurlijk ook voor het laten uitvoeren van particuliere en zakelijke opdrachten zoals glas in lood restauraties, isolatieglas en reparaties van bestaande ramen en deuren of voor het laten maken van geheel nieuwe ramen of deuren.

Wilt u een cursus of workshop glas in lood volgen? Of wilt u leren hoe u tiffany glas maakt? U kunt bij ons terecht voor het maken van uw eigen ontwerp, zowel modern als klassiek en u kunt verschillende technieken glasbewerking bij ons leren. Samen zoeken we het glas uit dat het beste past bij uw ontwerp. Wij hebben hiervoor meerdere glascollecties in huis, dus keuze genoeg! Ook kunt u bijvoorbeeld een raamhanger of voorzetramen ontwerpen en maken. Zo krijgt uw eigen raam een uniek karakter met uw eigen handtekening!

Uiteraard leveren wij zelf ook maatwerk en kunnen wij een passend ontwerp voor u maken, geheel naar uw eigen wensen. Wij hebben al vele bovenlichten, deurpanelen en voorzetramen ontworpen en gemaakt. We laten u graag wat voorbeelden van ons werk zien en van diverse ontwerpen, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden bij Glasatelier Bonder in Groningen. Heeft u iets moois in gedachten? We zijn erg benieuwd wat we voor u kunnen betekenen.