Isolatieglas voor Glas in Lood.

Voorzetramen

Wij leveren bij Glasatelier Bonder ook glas in lood ramen die gemonteerd zijn in isolatieglas. Dit biedt u de nostalgische sfeer gecombineerd met hedendaagse comfort en duurzaamheid. Deze techniek is zowel mogelijk bij oude als bij nieuwe glas in lood ramen. Het verwerken van glas in lood in isolatieglas geeft u niet alleen een mooi raam om naar te kijken maar heeft ook nog eens het voordeel van makkelijk onderhoud. Bovendien blijft het glas in lood hierdoor in perfecte staat waardoor deze langer meegaan.

Dubbelglas

Dubbelglas om glas in loodramen wordt steeds meer toegepast in woningen en panden. Op deze manier kunt u de sfeer die glas in loodramen geven behouden en tevens zorgen voor een goed geïsoleerde woning. De isolatiewaarde van glas in loodramen is over het algemeen niet beter dan met enkel glas, vandaar dat glas in lood steeds vaker tussen dubbel glas wordt geplaatst. Met deze dienst bieden wij u de mogelijkheid om te kunnen (blijven) genieten van uw glas in lood terwijl uw stookkosten niet het raam uit vliegen.

Contact of vrijblijvende prijsopgave!

Heeft u belangstelling in een van onze diensten? Dan vragen wij u a.u.b. contact op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.